Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Українською армією командують росіяни

"Збройні Сили України віднедавна повністю перебувають під контролем наших стратегічних воріженьків. Новопризначений Міністр оборони України Павло Лєбєдєв – етнічний росіянин з Краснодарського Краю РФ, командувач Сухопутних військ ЗСУ Геннадій Воробйов – росіянин з Грузії, командувач Повітряних сил ЗСУ Юрій Байдак – росіянин з Івановської області РФ, командувач Військово-Морських сил ЗСУ Юрій Іл’їн – росіянин з Білорусії". Про це йдеться у коментарі заступника голови Української Республіканської партії Ростислава Новоженця, який надіслала його прес-служба.

І далі: "З огляду на те, що секретар РНБОУ Андрій Клюєв – тієї ж національності, хоча і з Донецька, будь-які розмови про обороноздатність України втрачають зміст. Адже донині залишаються актуальними слова Михайла Грушевського, сказані у 1918 році: ”Після проголошення самостійності Української республіки ... є боротьба двох держав - України і Великоросії”...

А для Віктора Януковича, Гаранта і водночас головнокомандувача ЗСУ, нагадаю витяг із ст.17 Конституції України: “Оборона України, захист її суверенітету, територіальної цілісності і недоторканості покладаються на Збройні Сили України”.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ