Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Українську зоозахисну організацію визнано однією з найефективніших у світі

Animal Charity Evaluators оприлюднили назви топ-4 найефективніших організацій по всьому світові, які працюють, щоб захистити тварин. Відкриті клітки (Anima International) серед них!

Якщо ти хочеш підтримати організацію, яка допомагає тваринам в найефективніший спосіб, яку тобі обрати? За даними незалежного аудиту проведеного організацією Animal Charity Evaluators, Anima International має бути одним з ваших варіантів для допомоги. Anima International, яка представлена в Україні як Відкриті клітки, була відзначена як одна з чотирьох найефективніших зоозахисних НГО у світі.

Animal Charity Evaluators - незалежна громадська організація, що базується в США, що має на меті визначити, які організації роблять найкращу роботу щодо захисту тварин у всьому світі. Благодійні організації проходять суворий процес оцінки, включаючи широкі інтерв'ю з керівництвом, зворотній зв'язок з усіма співробітниками, поглиблену фінансову звітність, огляди стратегії та оцінки прогресу. Лише чотири організації зі всього світу обираються щороку як найбільш ефективні в наданні допомоги тваринам.

Відкриті клітки Україна — організація, яка переймається правами тварин на виробництвах та фермах. Основними кампаніями ГО є: cage free, фуа-гра, антихутряна, про рослинне харчування та розслідування. За 2 роки Відкриті клітки ініціювали відмову від яєць з кліток у 5 компаніях (Danone, Hilton, Hyatt, Radisson, InterContinental) та наразі ведуть перемовини про переклад аналогічних глобальних зобов’язань з Wyndham, Marriott, Nestle та PepsiCо; підписали зобов’язання відмовитися від хутра зі 25 брендами; провели розслідування на єдиній офіційній в Україні фабриці фуа-гра, матеріали якої набули розголосу закордоном і стали одними з ключовими у лобіювання заборони продажу фуа-гра у Штаті Нью-Йорк та зверненням про зaборону продажу фуа-гра до прем’єр-міністерки Данії. В результаті даного розслідування ця фабрика закрилася через “неетичність виробництва” і 5 закладів України з ініціативи ГО “Відкриті клітки Україна” відмовились від французького делікатесу (в Англії - 10 відмов, у Данії - 150).

Катерина Бєлкіна, голова ГО “Відкриті клітки Україна” коментує: “Ми знали, що робота ГО “Відкриті клітки Україна” є життєво важливою для тварин в Україні, але те, що вона буде названа однією з найефективніших зоозахисних організацій у світі, допоможе нам перевести нашу роботу на новий рівень”. Бєлкіна продовжує: “Україна — одна з найбільших виробників бройлерів та яєць у світі. І ми не маємо ігнорувати той факт, що і тварин на українських виробництвах мільярди та всі вони безперестану страждають. У наших силах зменшити їх біль і ми сподіваємося на підтримку співгромадян та відкритість та прихильність держави до ідеї прав тварин”.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ