Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Український далекобійник спричинив смертельну ДТП в Польщі

Український далекобійник спричинив смертельну ДТП в Польщі. Про це повідомляють польські ЗМІ.

Трагічна катастрофа на сталася на ділянці автостради А4 у напрямку Вроцлава. У неділю о 19.30. На 182 км, неподалік Brzezimierz i Wrocław Wschód, в автомобіль який стояв в заторі на повній швидкості влетіла вантажівка. Як повідомляє gazetawroclawska.pl загинуло дві особи, що були в легковому автомобілі.

У ДТП загинуло дві особи — мешканці підкарпатського воєводства. Загиблі мали близько 30 років. Їхали чорною Альфа Ромео. Чотири інші особи дістали травми, одна з них — дуже серйозні. Після тривалої реанімації на місці ДТП бригада екстреної допомоги гелікоптером доставила одну жінку до шпиталю.

Водій вантажного ДАФ не помітив автомобілів, які зупинилися перед ним і на високій швидкості він буквально влетів у Альфа Ромео. Від удару легковик відлетів у ТІР, який стояв попереду.

Як наслідок автомобіль виявився затиснутим між двома вантажівками, тож рятувальники були змушені вирізати дах і тільки після того, витягнули постраждалих з авто. Вантажівкою, що розтрощила Альфа Ромео керував громадянин України. За даними поліції в нього виявили 0,4 проміле алкоголю в організмі.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ