Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Український Конгресовий Комітет США передасть Львівщині допомогу

Український Конгресовий Комітет США готовий допомогти Львівщині з медикаментами для військових аптечок та передати нашим захисникам спеціальний американський дрон.
фото - пресслужба ЛОР

Про це повідомив заступник голови Львівської обласної ради Юрій Холод за результатами  зустрічі із службовцем розвідки США, офіцером спецпризначення, експертом із військових безпілотників Бретом Веліковічем, - передає пресслужба ЛОР.

"Йдеться про спеціальний дрон, який виготовляють в Сполучених Штатах виключно для військових цілей, а також для розмінування і виявлення пошкоджень залізниці. Один такий апарат коштує приблизно 1 млн грн. Подібний дрон гість продемонстрував нам під час зустрічі", - розповів Юрій Холод.

Сторони також домовилися, що найближчими днями надійдуть перші 100 аптечок.

"Надалі Конгрес допомагатиме з наповненням медикаментами аптечок, які шиємо на базі профтехучилищ та соціально відповідального бізнесу", - додав Юрій Холод.

До слова, Брет Веліковіч виконував спецзавдання в Іраку та Афганістані. Після завершення військової кар’єри заснував проєкт, у межах якого за допомогою дронів відстежували браконьєрів у Кенії та Сомалі.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ