Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Українці перемагають на міжнародних навчаннях країн-членів та партнерів НАТО

Українці перемагають на міжнародних навчаннях країн-членів та партнерів НАТО Saber Junction 2018! Про це повідомили на Урядовому порталі.
Saber Junction 2018

Рота 13-го батальйону 95-ї десантно-штурмової бригади Збройних Сил України захопила польовий штаб умовного противника! 90% військовослужбовців роти мають бойовий досвід участі в АТО/ООС.

Противник був захоплений раптово й тому серйозного опору не чинив. Українські десантники захопили засоби зв’язку, штабні документи та зброю. Умовні втрати противника склали 32 особи та дві одиниці техніки, умовні втрати українців – дві людини.

Ця перемога демонструє, що за останні кілька років наша армія стала сильною та боєздатно й витримує конкуренцію з арміями країн, де діють стандарти НАТО.

Saber Junction 2018 військові навчання із бригадною бойовою групою 173-ї повітряно-десантної бригади США, що проводяться на території навчальних центрів Графенвер і Хохенфельс у Баварії, а також частково на авіабазі Рамштайн. До них залучені понад 5,5 тисяч військовослужбовців із США та 19-ти інших країн НАТО та країн-партнерів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ