Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Cуспільство

Українці штурмують бюро нерухомості у Польщі

Українці штурмують бюро нерухомості у Польщі, - Польське радо.

Громадяни України становлять найбільшу іноземну групу клієнтів, які відвідують польські бюро нерухомості. Про це йдеться у доповіді компанії Metrohouse, що займається ринком нерухомості. Українці шукають маленькі квартири зі зниженими стандартами, в які можна заселитися відразу, або яким потрібен невеликий ремонт.

Великий відсоток клієнтів з України зацікавлені нерухомістю в Люблінському воєводстві. За інформацією Metrohouse, це особи, які приїхали до Польщі, втікаючи від війни, від відсутності економічної стабільності і в пошуку краще оплачуваної роботи. Найчастіше це особи у віці 25-50 років.

В даний момент у Варшаві прописані понад 5,5 тисяч українців, проте в дійсності працює їх значно більше. Експерти ринку нерухомісті кажуть, що українці найчастіше шукають орендовані квартири невеликих розмірів. У Варшаві найбільшою групою є особи у віці 23-27 років, переважно це особи самотні, рідше сім'ї. Другою, хоча меншою, є група осіб у віці 40 років. Вони цікавляться великими квартирами для усієї родини.

Польське радіо

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ