Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Українці візьмуть участь у чемпіонаті Європи з картингу

Двоє українських картингістів Олександр Партишев та В'ячеслав Путятін змагатимуться на етапі чемпіонату Європи з картингу в Німеччині. Про це повідомило видання Motorsport.

Після проведення чемпіонату світу 2017 року цьогоріч до картингового календаря FIA повертається картингова траса Ваккерсдорф. Цього разу з 3 по 5 травня тут стартує чемпіонат Європи FIA з картингу в класах KZ та KZ2, а також 10-й сезон FIA Karting Academy Trophy в якості другого змагання на цьому треку.

Зі 154 пілотів, що входять до переліку учасників, міжнародне розмаїття, з 50 країнами і 5 континентами, є ширшим, ніж будь-коли. FIA Karting Academy Trophy відкрив нові горизонти у своїй місії виявлення молодих талантів з усього світу, але категорія KZ2 також підтверджує свою привабливість для пілотів із 20 різних країн - красномовна оцінка для європейського змагання. Італія посідає перше місце за кількістю національних представників з 28 пілотами, але потужно представленими попереду Німеччини, Іспанії та Чехії є також Франція (14 представників), Швеція (13) і Нідерланди (12).

Приємно, що учасниками цих змагань є також 2 українських пілоти: Олександр Партишев в FIA Karting Academy Trophy та В'ячеслав Путятін в FIA Karting European Championship.

Motorsport

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ