Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Міхаелю Шумахеру 50: сім'я звернулась до фанатів

Завтра великому спортсмену виповнюється 50 років, дружина Шумахера Корінна звернулась до фанатів від імені всієї родини.
Міхаель Шумахер разом із дружиною, Корінною Шумахер

Нагадаємо, що вже довгий час стан здоров'я легендарного автогонщика, семиразового чемпіона світу Міхаеля Шумахера знаходиться в таємниці, після того як німецький гонщик травмувався катаючись на лижах, повідомляє німецьке видання bild.de

"Ми дуже раді і хочемо від усього серце подякувати вам за те, що 50-річчя Міхаеля ви святкуєте з ним і з нами.

Ви можете бути впевнені, що він знаходиться в хороших руках, і ми робимо все можливе, щоб йому допомогти. Ми сподіваємося, що ви розумієте, що таку тему, як здоров'я, ми тримаємо за завісою.

У той же час ми дякуємо від щирого серця за вашу дружелюбність і бажаємо вам здорового та вдалого 2019 року",  -написано на  офіційній сторінці Міхаеля Шумахера в Facebook. 

Зазначимо, семиразовий чемпіон світу Формули-1 Міхаель Шумахер буде удостоєний виставки в музеї "Феррарі", яка буде організована до 50-річчя автогонщика, 3 січня 2019 року.

Виставка буде називатися Міхаель 50. У прес-релізі музею в Маранелло йдеться, -  "Цим ми хочемо висловити нашу подяку найуспішнішого пілотові Феррарі всіх часів".

У залах музею Феррарі будуть представлені пам'ятні часи, які автогонщик подарував всім фанатам. Також цінується значний внесок німецького пілота в розвитку автомобілів GT під час його перебування в Феррарі. Виставка буде організована у співпраці з фондом «Keep Fighting».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ