Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Економія до 25% на автоцивілці: як оформити вигідну Автоцивілку Смарт від ARX?

У 40% ДТП обов'язкові виплати за стандартними полісами ОСЦПВ не перекривають збитків постраждалим. Досвідчені водії завбачливо вибирають нові програми страхових компаній, в яких ліміт ширше, є вигідні умови та преференції для автовласників.

ARX пропонує унікальне автострахування у Львові за програмою Автоцивілка Смарт. Чим відрізняється такий поліс від звичайної автоцивілки?

Комплексна автостраховка

Автоцивілка Смарт від ARX поєднує три найважливіших для автовласника страхові продукти:

  • обов'язковий поліс ОСЦПВ з передбаченими законодавством виплатами кожному постраждалому до 130000 грн матеріальних збитків та до 260000 грн шкоди життю і здоров'ю людей;
  • добровільна автоцивілка зі збільшеним лімітом покриття, який вибираєте ви в межах від 50000 грн до 1 млн;
  • страховка вашого транспортного засобу КАСКО “Прямий захист” з компенсацією на ремонт власного авто до 130000 грн.

В разі ДТП відремонтуєте власну машину + страхова виплатить постраждалим відшкодування до 1,260 млн кожному. За даними МТСБУ, страхова компанія ARX відповідально виконує зобов'язання щодо врегулювання страхових випадків. Якість роботи та швидкі виплати забезпечили компанії стабільний зелений колір у щоквартальному «світлофорі».

Вигідні умови розрахунку ціни

Обов'язковий поліс ОСЦПВ розраховується за системою коефіцієнтів, який враховує марку і місце реєстрації автомобіля. ARX включила до шкали розрахунку два важливих показники: вік авто та його власника. Чим старший водій, тим більше в нього досвіду й менше ризику потрапити в аварію. Досвідчені водії отримують персональні знижки при розрахунку вартості полісу.

У разі завантаження додатку Smart Drive автовласник отримує 10% знижки на поліс Автоцивілка Смарт та до 25% знижки під час пролонгації полісу на наступний рік.

Плати, як їздиш з мобільним додатком Smart Drive

Встановлювати у двигун телепатичне обладнання не потрібно. За умовами Автоцивілки Смарт ви завантажуєте до смартфона мобільний додаток, що працює у фоновому режимі.

Додаток автоматично веде трекінг, сумує дані гіроскопа смартфона, GPS, акселерометра. Програма враховує різке гальмування, небезпечні віражі та розмови під час керування автомобілем. Результати переформатуються в бали. Ви можете аналізувати якість свого керування машиною та враховувати помилки у майбутніх поїздках.

Чим вище набрані за акуратну їзду бали — тим більша знижка на придбання полісу Автоцивілка Смарт у наступному році. Економія становить до 25%. Оформити поліс можна за 5-7 хвилин онлайн на офіційному сайті компанії. Відразу після оплати ви отримаєте бланк у форматі PDF. Завантажуйте додаток та не провокуйте аварійні ситуації.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ