Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство  |  Війна з Росією

Українці вимагають оприлюднити нещодавню телефонну розмову Зеленського та Путіна

На сайті офіційного інтернет-представництва Президента України, зареєстрували петицію оприлюднити телефонну розмову Зеленського та Путіна, яка відбулась 26 липня 2020 року.

Як зазначає автор петиції Андрій Смолій, враховуючи різну подачу офіційної інформації з боку Офісу Президента України та сторони Адміністрації президента РФ, в частині питання по звільненню заручників Кремля, утримуваних на території ОРДЛО та врегулювання "внутрішньоукраїнської кризи", як зазначила сторона держави-агресора, українське суспільство цікавить реальний стан речей та реальний предмет розмови президентів Зеленського та Путіна.

Викликають велике занепокоєння озвучені з української сторони питання, щодо Конституції України, децентралізації, законодавства про вибори до органів місцевого самоврядування і так званий "особливий статус", що взагалі не може бути предметом обговорення з президентом держави-агресора, адже є виключно внутрішньоукраїнськими питаннями.

Важливо опублікувати стенограму/запис розмови задля зняття напруги в суспільстві, особливо в контексті чергового "перемир'я" на Донбасі, яке викликає чимало питань серед українських громадян та військових.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ