Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Україну чекає нова система державного моніторингу охорони атмосферного повітря

Як інформують у департаменті екології та природниї ресурсів Львівської ОДА, в Україні буде нова система здійснення державного моніторингу охорони атмосферного повітря.

Мінприроди підготувало проект Постанови КМУ «Деякі питання здійснення державного моніторингу в галузі охорони атмосферного повітря». Відповідно до неї буде затверджено Порядок здійснення державного моніторингу у галузі охорони атмосферного повітря.

Метою проекту постанови є встановлення засад щодо приведення у відповідність та забезпечення функціонування системи державного моніторингу у галузі охорони атмосферного повітря відповідно до вимог законодавства ЄС.

Департамент екології та природних ресурсів Львівської обласної державної адміністрації запрошує громадськість взяти участь в обговоренні для публічної дискусії щодо проекту в цілому, а також його окремих складових.

Для того, щоб взяти участь у громадському обговоренні проекту потрібно авторизуватися через аккаунт у соціальній мережі Facebook на сайті Міністерства екології та природних ресурсів України за посиланням.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ