Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я

Україну накрила потужна магнітна буря

Україну накрила потужна магнітна буря. Подібні явища будуть спостерігатися також 29 травня

Про це повідомляє Лабораторія рентгенівської астрономії Сонця, передає Прямий.

У неділю, 12 травня, астрономи зафіксували магнітні збудження близькі до магнітної бурі першого рівня G1. Магнітні бурі такої ж потужності очікують українців 29 травня. Сонячна активність буде спостерігатися й в інші дні, але вона не буде такою сильною.

Лабораторія рентгенівської астрономії Сонця також склала графік магнітних бур на травень.

Відомо, що в період з 11 по 17 травня треба бути акуратним і прислухатися до потреб свого організму. Буде спостерігатися загальне нездужання, проблеми з імунною, зорової, дихальної і серцево-судинною системами.

Негативний вплив на психоемоційну сферу буде відчуватися в період з 20 по 25 травня. У цей час треба намагатися уникати стресів і більше відпочивати.

В кінці травня, а саме 29 числа очікується магнітний сплеск. Так, метеозалежні люди відзначать погіршення загального самопочуття. Особливо можуть постраждати діти і люди похилого віку.

Медики попереджають, що під час магнітних бур можливі запаморочення, головний біль і навіть можливі серцеві напади. Особливо обережними у ці дні астрологи радять бути людям творчих професій. У зоні підвищеного ризику можуть бути також люди з хронічними захворюваннями.

Для того, щоб трохи допомогти собі пережити важкі дні і легше переносити магнітні бурі, потрібно строго дотримувати режим дня, не забувати про повноцінний відпочинок і намагатися більше часу проводити на свіжому повітрі.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ