Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

«Укроборонпром» звинуватили у рейдерстві

«Укроборонпром» фактично провів рейдерське захоплення активів підприємств ВПК– екс-керівник ДП «Антонов» Олександр Лось.

«Укроборонпром» заразфактично провів рейдерське захоплення активів багатьох підприємств ВПК. Захоплення активів ДП «Антонов» відбулося через зміну статуту. Про це Олександр Лось розповів політологу і журналісту Юрію Романенко, відповідне відео опубліковано на YouTube-каналі.

«Я, на свій жаль, дізнався про відчуження власності "Антонова" з преси. Це для всіх була новина на"Антонові". Тому що навіть для відповідальних осіб, яким поставлено вобов'язки управляти саме будівлями, спорудами, їх юридичним статусом – для них це була новина вже всередині "Антонова". Тому те, що я зараз бачу,відбувається, так, звичайно ж це вже кон'юнктурна боротьба, яка ніяк неспрямована на літакобудування як таке... тобто, не на цей предмет діяльності.Предметом діяльності є, очевидно, управління власністю, земля звичайно ж...Тому я написав заяву про те, що йду у зв'язку з ліквідацією посади президента за новим статутом, я йду з посади президента. Тобто, суть моєї заяви саме така», – розповів Олександр Лось.

Пропрацювавши 18 років конструктором на «Антонові» та чотири місяці президентом підприємства, Лось декілька тижнів тому написав заяву про звільнення.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ