Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Укрпошта анонсувала продаж марки "Кримський міст на біс!"

У п'ятницю, 4 листопада, Укрпошта розпочне продаж нової тематичної марки.
Фото: Укрпошта

Про це написав гендиректор "Укрпошти" Ігор Смілянський.

"4 листопада буде 8 років, 8 місяців та 8 днів українського спротиву російській навалі. А ще 4 листопада державне свято на росії - День Народного Единства. Ми, в Укрпошті, настільки доброзичливі, що робимо подарунки навіть нашим ворогам ;) А тому у п’ятницю, 4 листопада, Укрпошта випускає нову марку - "Кримський міст на біс!" – повідомив він. 

Тираж пророчої марки, за словами голови Укрпошти складає 300 тисяч маркових аркушів або 2,1 млн марок. Понад 70 тисяч листів вже продано по передзамовленню і вони скоро будуть у своїх власників.

Охочі придбати марку "Кримський міст на біс!" зможуть знайти її вже цієї п'ятниці у всіх міських відділеннях Укрпошти, на сайті компанії чи в офіційних онлайн-магазинах Укрпошти на маркетплейсах Prom, Kasta, Rozetka, eBay та Amazon. В останніх можна буде придбати тематичний мерч – футболки, світшоти та два види магнітів.

"Марки Укрпошти продаються навіть, коли нема світла, бо несуть в собі проміння надії, що все, що на них зображено – обов’язково здійсниться", – додав Смілянський.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ