Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Cуспільство

Укрпошта встановила 2000 POS-терміналів

Укрпошта встановила 2 000 POS-терміналів для прийому оплати платіжних карт в найбільш завантажених поштових відділеннях України, де клієнти зможуть оплачувати поштово-логістичні послуги карткою.

«Укрпошта стає зручнішою для клієнтів - наші відділення у містах поступово переходять на розрахунки картками. Обладнання платіжними терміналами почалося із відділень Києва, зараз вони вже присутні в усіх регіонах країни. Це ще один крок до збільшення обсягів безготівкових розрахунків», - відзначив директор департаменту фінансового бізнесу Укрпошти Артур Муравицький. 

Загалом Укрпошта закупила через систему електронних торгів Prozorro 5 тисяч POS-терміналів для приймання оплати платіжними картами. Вони будуть встановлені у 3 тисячах відділеннях компанії по всіх регіонах країни.

Як раніше повідомлялося, Національний банк України видав ПАТ «Укрпошта» ліцензію на переказ коштів в національній валюті без відкриття рахунків, а також Головна пошта країни стала першим учасником міжнародних платіжних систем MasterCard та Visa серед небанківських установ України та вступила до Національної платіжної системи «Український платіжний простір». 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ