Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Укрпошта виплатила майже 80% пенсій за березень

Укрпошта станом на 22 березня 2022 року доставила майже 80% пенсій (або 8,4 млрд грн). Доставка пенсій проводиться по всіх регіонах.

У більшості областей показник виплат пенсій коливається в межах 93-99%. Поки не вдалося повністю провести виплату пенсій в зонах, де проходять активні бойові дії. Так, в Чернігівській області виплачено 16 %, в Запорізькій 48%, в Харківській – 50%, в Херсонській 57%, в Сумській – 60% пенсій. Як тільки будуть сформовані зелені коридори до міст, які тимчасово окуповані російськими нападниками або перебувають під обстрілами, Укрпошта одразу доставить виплати. Також нижчий, ніж зазвичай на цей час, відсоток виплат пенсій частково пояснюється тим, що багато українців через воєнні дії змінили місця проживання і не всі ще оформили переадресацію. 

"Станом на 22 березня Укрпошта виплатила майже 80% пенсій. І ці 80% - результат великої роботи всієї команди Укрпошти, і надзусиль, які наші працівники доклали для того, щоб донести пенсійні та інші виплати їхнім власникам. Три тижні поспіль ми разом з колегами постійно на зв’язку з українськими військовими, перебудовуємо маршрути, шукаємо вольові і креативні рішення, як об’їхати ворожі блок-пости, знайти готівку в оточеному місті чи регіоні і забезпечити людей коштами і товарами першої необхідності. На жаль, все ще є окремі райони, куди ми не можемо доїхати, але наші захисники щодня роблять свою роботу, відвойовуючи наші міста і села у загарбників, а ми в Укрпошті вже заводимо автівки, щоб слідом швиденько зробити свою", - прокоментував генеральний директор Укрпошти Ігор Смілянський.

Більшість українців, яким Укрпошта доставила пенсії за лютий, отримали їх на місцях – у відділеннях Укрпошти в місті чи адресною доставкою. Також до Укрпошти надійшло біля 22 тис звернень на оформлення переадресації виплат. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ