Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Укрпошта запустила прискорену доставку до США

Укрпошта запровадила нову додаткову послугу для доставки дрібних пакетів – ʺПоштовий експрес до СШАʺ. Про це гал-інфо повідомили у прес-службі АТ "Укрпошта".

Сервіс для найпопулярнішого способу доставки надає пріоритетну обробку відправлень в Укрпошті, подачу до митниці України та відвантаження відправлень на прямі рейси до Нью-Йорка.

Її запуск відбувся у серпні – десятки тисяч відправлень були доставлені новим способом.

При тестуванні послуги  для 90% відправлень  термін обробки із моменту відправлення з будь-якого автоматизованого відділення Укрпошти до першого сканування в системі національної пошти США USPS склав від 3 до 5 днів. При цьому повний термін доставки до моменту фінального вручення (або першої спроби вручення)  в будь-якому штаті США, враховуючи  митне оформлення в двох країнах - Україні та США -  для 80% дрібних пакетів склав від 4 до 10 днів.

Нині середній фактичний термін доставки для  відправлень базовою послугою складає 14 днів.

ʺУкрпошта готується до високого сезону і надає нові можливості, аби задовольнити потреби клієнтів. Ми відкрили додаткову послугу для відправлень у США, який є найпопулярнішим напрямком доставки.  Аби забезпечити більш прогнозовані терміни доставки, компанія оптимізувала роботу всієї мережі та розширила партнерство з ʺМіжнародними авіалініями Україниʺ. Сьогодні Укрпошта має можливість надати клієнтам  сервіс на вибір за пріоритетами обробки поштиʺ, - відзначив перший заступник генерального директора Укрпошти Олександр Перцовський.

Послуга доступна при оформлені в ʺособистому кабінетіʺ  або API на сайті Укрпошти для відправлень ʺдрібний пакетʺ.

Додаткова оплата за дану послугу до 30 вересня становить 0,5 доларів за кожен дрібний пакет, а із 1 жовтня – 1 долар США.

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, нещодавно Укрпошта зобразила вишивку 4 областей України на марках.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ