Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Укрзалізниця: Через знеструмлення затримуються вісім залізничних рейсів

АТ «Укрзалізниця» попереджає про затримку 5 із 65 рейсів на 5 хвилин і більше, ще 3 поїзди - на понад пів години через знеструмлення окремих ділянок.
Фото: ЛЗ

Про це повідомляє пресслужба АТ «Укрзалізниця».

«Пересаджуємо пасажирів рейсу №712/711 Київ — Краматорськ до спальних вагонів під резервним тепловозом, Інтерсіті+ №722 в напрямку Харкова доїде також під теплотягом. Зворотні відправлення з Краматорська та Харкова відповідно очікуються із затримкою, про яку повідомлятимемо додатково», – йдеться у дописі.

Зазначається, що ситуація на всіх вокзалах країни наразі контрольована, є резервне енергопостачання. Посадка та висадка в містах, де оголошено повітряну тривогу, продовжується підземними переходами.  При цьому київська кільцева електричка курсує чітко за графіком, у тому числі мостами між лівим та правим берегом Києва.

«Пасажирів, які за форс-мажорних обставин, у результаті обстрілів та тривог, не встигли на свої рейси, ми з тим же квитком посадимо на наступний рейс аналогічного напрямку»,– додали в УЗ.

Нагадаємо, на залізничних вокзалах України відкрито «Пункти незламності», а на найбільших – працюють «Фортеці незламності», де можна зігрітися безоплатним чаєм, зарядити гаджети та знайти гарантований зв’язок.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ