Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Укрзалізниця отримала Європейську залізничну премію 2023

Укрзалізниця отримала Європейську залізничну премію 2023, якою щороку, починаючи з 2007, нагороджують залізничні компанії Європи за внесок у розвиток залізничного транспорту.

Про це повідомили на сайті Укрзалізниці. 

На сайті Еuropean Railway Award відзначається, що цього року премію отримає саме Укрзалізниця за те, що стала дорогою життя для мільйонів українців після початку повномасштабного вторгнення, і за забезпечення регулярного курсування поїздів навіть у небезпечних умовах.

Ця премія — відзнака кожного працівника Укрзалізниці та всіх суміжних підприємств. Кожного з тих, хто від 24 лютого минулого року евакуював пасажирів, доставляв гуманітарну допомогу, керував локомотивами, лагодив інфраструктуру, підвозив пальне, дрова, вугілля, ремонтував рухомий склад, підтримував пасажирів на вокзалах і просто сумлінно виконував свою роботу.

Внесок кожного залізничника дозволив Укрзалізниці зробити неможливе: зберегти залізничне сполучення в країні у воєнний час, продовжити розвиток послуг та сервісів, запустити нові маршрути та стати надійною основою для підтримки економіки країни. Дякуємо кожному та продовжуємо рухатись разом за графіком до перемоги.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ