Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

"Укрзалізниця" планує відновити пряме сполучення Києва з Берліном

Виконувач обов'язків голови правління компанії Євген Кравцов повідомив, що "Укрзалізниця" працюватиме над тим, щоб відновити залізничне сполучення між стллицями України та Німеччини якомога швидше. Планують запустити швидкісний потяг між Києвом та Берліном вже у 2019 році. Про це повідомила прес-служба "Укрзалізниці".

У повідомленні зазначено, що працівники "Укрзалізниці" постійно моніторять популярність поїздів та напрямків, щоб створити для пасажирів оптимальний транспортний продукт. Але не забувають і про покращення обслуговування пасажирів, щоб мандрівки поїздом за кордон були легкими та зручними.

Укрзалізниця впевнено рухається у напрямку збільшення кількості поїздів до ЄС. Як результат, маємо зростання кількості пасажирів у понад два рази. Це суттєвий показник не лише для нас, як транспортної компанії, а й для України у цілому, як знак єднання України з європейським простором. Перед собою ставимо нові цілі, серед яких – відновлення поїзда "Київ – Берлін", – розповів Кравцов.

Компанія також заявила, що розвиває сегмент продажу квитків на міжнародні потяги онлайн. Вже сьогодні пасажири можуть придбати квитки у інтернеті для міжнародних потягів у напрямках Перемишля, Холма, Вільнюса та Риги.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ