Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Укрзалізниця проводить рейди для перевірки дотримання карантину

Укрзалізниця спільно з працівниками Національної поліції 22 червня провели черговий рейд для перевірки дотримання карантинних вимог пасажирами приміських поїздів Київщини. Наразі щодня в межах пролягання Південно-Західної залізниці курсує 131 приміський поїзд. Про це інформує прес-центр "Укрзалізниці".
Фото: Укрзалізниця

Залізничники та правоохоронці перевірили ранкові поїзди, які відправлялися й прибували з Фастова. ʺМайже всі пасажири поїздів були в масках, і ми дуже раді, що вони відповідальні й дотримуються рекомендацій медиків. Лише самосвідомість усіх громадян допоможе не допустити розповсюдження хворобиʺ, — зазначив під час рейду директор регіональної філії ʺПівденно-Західна залізницяʺ АТ ʺУкрзалізницяʺ Артем Миронович.

Крім того, керівник регіональної філії нагадав, що з 23 червня кількість приміських поїздів буде збільшено. ʺМи постійно моніторимо ситуацію з наповненістю поїздів. Наразі територією регіональної філії у приміському сполученні залізницею перевозиться щодоби близько 32 тис. пасажирів. Тому було прийнято рішення збільшити кількість приміських поїздів до 158 одиницьʺ, — зазначив він.

Також Артем Миронович наголосив, що рейди з Нацполіцією проводитимуться й надалі. ʺПлануємо сьогодні затвердити список станцій, які маємо перевірити до кінця тижня. Але перш за все ми дякуємо нашому пасажиру за свідому поведінкуʺ, — повідомив Артем Миронович.

Нагадаємо, що приміські поїзди постійно проходять дезінфекцію у пунктах обороту, зокрема, постійно обробляється антисептичними засобами підлога, сидіння, ручки, можливі контактні місця.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ