Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Укрзалізниця розширила сполучення між населеними пунктами Донеччини та Харківщини

З 4 лютого філія «Донецька залізниця» призначає низку приміських пасажирських поїздів для поліпшення залізничного сполучення та задоволення потреб у перевезеннях регіонами.

Про це повідомляють в Укрзалізниці.

Поїзди №6602 та № 6604 Слов'янськ — Придонецька, №6603 Придонецька — Слов'янськ курсуватимуть щоденно. Зупинки передбачені на станціях ім. Кожушко, Слов’янський курорт.

Поїзди № 6705 Придонецька — Кiндратiвка та №6703 Словянськ — Кiндратiвка також курсуватимуть щоденно. Зупинки передбачені на станціях Слов’янський курорт, ім. Кожушко, Слов'янськ, Шпичкине, Краматорськ, Дружківка, Кiндратiвка.

Поїзди № 6704, № 6706 Кiндратiвка — Слов'янськ курсуватимуть із зупинками на станціях Дружкiвка, Краматорськ, Шпичкине.

Також буде організовано щоденне автобусне перевезення на дільниці Придонецька — Лиман.

Крім того, з 2 лютого курсують такі приміські поїзди:

№ 6812 Краматорськ — Харкiв, що на дільниці Краматорськ — Лозова курсуватиме щоденно, а на дільниці Лозова — Харків — в усі дні тижня, крім понеділка. Зупинки передбачені на станціях Шпичкине, Слов'янськ, Шидловська, Бантишеве, Гусарiвка, Барвiнкове, Язикове, Гаврилiвка, Дубове, Близнюки, Лозова, Краснопавлiвка, Лихачове, Мерефа, Харкiв;

№ 6813 Харкiв — Слов’янськ, що на дільниці Слов’янськ — Лозова курсуватиме щоденно, а на дільниці Лозова — Харків — в усі дні тижні, крім понеділка. Зупинки передбачені на станціях Мерефа, Лихачове, Краснопавлiвка, Лозова, Близнюки, Дубове, Гаврилiвка, Язикове, Барвiнкове, Гусарiвка, Бантишеве, Шидловська.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ