Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Укрзалізниця відкрила зали для військових на залізничних вокзалах Львова та Одеси

Укрзалізниця відкрила зали очікування для військовослужбовців (учасників ООС) ще на двох залізничних вокзалах – у Львові та Одесі. Незабаром аналогічні зали запрацюють у Дніпрі, Харкові та Миколаєві. Про це йдеться на сайті Укрзалізниці.

Переоблаштування залів виконано власними силами Укрзалізниці. Вони обладнані кімнатою для прийому їжі, санвузлами, душем тощо.

Для комфорту відвідувачів тут є місця для сидіння, телевізори, холодильники, розетки для зарядки мобільних пристроїв, доступ до інтернету. Крім того, військові можуть скористатися пральною машиною, прасувальною дошкою з праскою, сушаркою для білизни, кавоваркою та чайником.

Нагадаємо, що перший  зал очікування для військовослужбовців було відкрито 1 жовтня 2019 року на Центральному залізничному вокзалі у Києві. Ним вже скористалося більше 500 захисників України.

Усі зали призначені для короткочасного перебування військовослужбовців (учасників ООС) за наявності посвідчення, яке засвідчує особу, та проїзного документу на поїзд (крім приміського сполучення).

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ