Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Укрзалізниця вперше оголосила закупівлю дизельного пального за рамковою угодою, — Євген Кравцов

АТ «Укрзалізниця» вперше проведе закупівлю 200 тис. тон дизельного пального за рамковою угодою для потреб залізничної галузі на 2020 рік. Оголошення про проведення закупівлі опубліковано в системі Prozorro. Про це повідомив голова правління АТ «Укрзалізниця» Євген Кравцов на своїй сторінці у Facebook.

«Орієнтовна вартість однієї з наших найважливіших і найбільших закупівель — понад 4,5 млрд грн. Ця рамкова угода дасть нам можливість отримати надійних партнерів для довгострокової співпраці. Штучні кризи, які цьогоріч нам намагались влаштувати окремі гравці ринку, хай залишаються у 2019-му. Нам треба гарантія та захищеність поставок», — наголосив він.

Кінцевий строк подання тендерних пропозицій — 16 січня 2020 року, аукціон відбудеться 21 лютого о 14:22.

Нагадаємо, у вересні-жовтні 2019 року Укрзалізниця організувала низку зустрічей із постачальниками нафтопродуктів для обговорення закупівлі пального за рамковою угодою. Потреба в закупівлі, за попередніми розрахунками, на 2020 рік складає 350 тисяч тонн дизельного пального. Окрім того, орієнтовно передбачається придбати 6,3 млн літрів дизельного пального за талонами, також за талонами буде придбано і бензини А-92 та А-95.

Довідка

18 грудня 2018 року в електронній системі публічних закупівель Prozorro з’явився новий тип процедури — закупівлі за рамковою угодою. Вони можуть здійснюватися як самостійно замовниками, так і централізованою закупівельною організацією в інтересах інших замовників. Визначені певні особливості укладання рамкових угод: вони мають укладатися виключно з декількома постачальниками (мінімум трьома), яких обирають у ході аукціону; для укладання рамкових угод використовується виключно процедура відкритих торгів з публікацією англійською мовою. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ