Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Укрзалізниця запустить функцію 3D туру у вагонах перед купівлею квитків на поїзд

В Укрзалізниці планують запустити функцію 3D туру при онлайн-купівлі квитків на поїзди далекого сполучення. Про це повідомляє Громадське із посиланням на голову Укрзалізниці.

"Згодом, при купівлі квитків онлайн зробимо доступною функцію 3D туру. Пасажир зможе побачити вагон, в якому буде подорожувати", — написав Кравцов у своєму Facebook.

Таким чином, перед купівлею квитка на поїзд пасажир зможе самостійно оглянути, в яких умовах він буде подорожувати. При цьому голова Укрзалізниці не уточнив, чи бачитиме пасажир загальні умови вагону, у якому вибиратиме місце, чи зможе "пройтися" по вагону, у якому буде безпосередньо їхати.

Зазначимо, що раніше в Укрзалізниці повідомляли, що всі квитки на пасажирські поїзди невдовзі розділять на 3 класи: "комфорт", "стандарт" та "економ". При цьому, ціни на більш дорогі класи вагонів планують підвищувати більше, а на бюджетні — не підвищувати, або ж збільшувати незначним чином.

Також раніше в Укрзалізниці підвищили вартість постільної білизни та напоїв для пасажирів поїздів далекого сполучення. Так, вартість постільної білизни зросла з 30 гривень до 50 гривень за комплект.

Громадське

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ