Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

«Укрзалізниця» запустить онлайн-продаж квитків до Австрії та Угорщини

З 18 березня в застосунку «Укрзалізниці» можна буде придбати квитки на поїзди до Австрії та трохи згодом — до Угорщини. Раніше квитки можна було придбати лише в касі.
Фото: Трускавецька міськрада

Про це повідомила пресслужба «Укрзалізниці».

«Крок за кроком оцифровуємо наші сервіси та робимо їх зручними для клієнтів. Після тривалої непростої роботи нам вдалося досягти домовленостей з Угорщиною та Австрією щодо онлайн-продажу квитків на поїзди», — йдеться у повідомленні.

На першому етапі онлайн-квитки будуть доступні для сполучення Україна — Австрія та зворотно. Згодом онлайн також можна буде купити квитки на сполучення Україна — Угорщина на поїзди, що прямують в Австрію транзитом через Угорщину, тобто Київ — Будапешт — Відень та Чоп — Будапешт — Відень. 

Прямі сполучення Україна — Угорщина (Мукачево — Дебрецен, Мукачево — Будапешт, Чоп — Захонь) з'являться у застосунку трохи пізніше.

Наголошується, що придбати квитки можна буде через застосунок «Укрзалізниці», а для прямого поїзда Київ — Відень знадобиться верифікація акаунта через сервіс «Дія.Підпис».

В «Укрзалізниці» також попереджають, що з 12 березня тимчасово припинять продавати квитки через каси на прямий поїзд Київ — Відень — Київ на дати відправлень, починаючи з 18 березня. Обмеження триватиме безпосередньо до відкриття онлайн-продажів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ