Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

УКУ запрошує на Екуменічну молитву за єдність християн

У середу, 25 січня, о 17:00 в каплиці Ап. Йоана Богослова (у приміщенні Філософсько-богословського факультету, вул. Хуторівка, 35а) відбудеться екуменічна молитва за єдність Церков та мир в Україні. Учасники заходу зможуть побачити у виконанні студентів УКУ оригінальний різдвяний вертеп, з яким вони побували у прифронтовій зоні АТО. Повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Провідною темою всесвітньої молитовної ініціативи 2017 року є Примирення. Натхненням для цієї теми стали слова апостола Павла, що у його Другому посланні до коринтян (2 Кор. 5, 14-22): «Бо любов до Христа спонукує в нас цю думку: Коли один умер за всіх, то всі вмерли… Бо то Бог у Христі примирив собі світ, не враховуючи людям їхніх переступів, поклавши в нас слово примирення.» Любов Христа примирила нас із Богом, саме вона робить нас здатними бути свідками примирення і єднання.

Особливістю заходу стане оригінальний різдвяний вертеп у виконанні студентів УКУ, з яким вони побували у прифронтовій зоні АТО. Почастунок і спілкування будуть невід’ємною частиною екуменічної зустрічі.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ