Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

​UNICEF інвестує в молодіжну інфраструктуру Львівщини понад 14 млн грн

​UNICEF інвестує в молодіжну інфраструктуру Львівщини понад 14 млн грн. Повідомили в Львівській обласній раді.

У 2024 році Дитячий фонд ООН (UNICEF) інвестує в розвиток молодіжної інфраструктури Львівщини понад 14 млн грн. Це задекларовано в меморандумі про співпрацю між комунальним закладом Львівської обласної ради «Львівський обласний молодіжний центр» та громадською організацією «Платформа ініціатив «Теплиця».

Серед основних спільних цілей підписанти визначили: 

  • підтримку 4 новостворених молодіжних центрів Львівщини;
  • надання грантової підтримки 12 молодіжним центрам, створеним у межах минулорічної співпраці;
  • організацію та проведення спільних навчань, тренінгів і стратегічних сесій для команд місцевих молодіжних центрів, які беруть участь у проєкті;
  • проведення ремонтних робіт у 8 молодіжних центрах.

Як повідомили в Львівському обласному молодіжному центрі, реалізацію цих цілей передбачено в межах проєкту «Розширення психолого-соціальної підтримки, навчання життєвим навичкам і програм розширення можливостей для молоді через UPSHIFT та зміцнення молодіжних центрів у трьох регіонах», що реалізується ГО «Теплиця» за фінансової підтримки Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ).

«Підписання вже другого меморандуму про співпрацю та фінансування Дитячим фондом ООН розвитку молодіжної інфраструктури Львівщини свідчить про велику зацікавленість фонду у підтримці нашої молоді, про розуміння їхніх потреб та проблем, а також про прагнення допомогти соціальній галузі регіону», - підкреслив керівник Львівського обласного молодіжного центру Іван Сапса.

До слова, на Львівщині діє мережа молодіжних центрів, яка налічує 28 закладів та установ. Мережа є однією з найбільших в Україні.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ