Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Економіка

Уночі тітушки атакували штаб Євромайдану у Харкові

Сьогодні, 20 грудня, об 04:04 ранку тітушки атакували приміщення харківської Просвіти, де розташований штаб Євромайдану Харкова. На першому поверсі будинку були вибиті шибки в двох кімнатах з боку внутрішнього двору і одній - з парадного входу, на порозі розлили фарбу. Повідомила прес-служба харківського Євромайдану.

Фасади будинку, де є штаб, та декількох прилеглих будинків та магазинів  «прикрасили» наклепницькими написами на адресу прихильників євроінтеграційного напряму України.

Нічна варта щтабу зловмисників затримати не встигла, проте зауважила, що нападниками були двоє молодиків спортивної статури.

Наразі на місці події працюють оперативники МВС.

Подробиці інциденту та нова інформація щодо перебігу справи буде оголошена сьогодні на брифінгу об 11:00 в штабі.

Нагадаємо, що провокаторські напади у Харкові вчиняються кожний четвер протягом трьох тижнів: ввечері 5 грудня з орендованого харківським Євромайданом мікроавтобуса було викрадено електрогенератор вартістю 15 тисяч гривень, а 13 грудня цю саму автівку, вартістю $9м600 було спалено, всі три події відбувалися безпосередньо біля штабу.

Незалежно від ганебних намагань позбутися збурювачів національної свідомості в громаді, активісти мирно-протестних акцій збирають навколо себе все більше однодумців і розширюють перелік заходів: до щоденних віче по буднях о 18.00 та на вихідні о 12.00 біля пам'ятника Шевченку постійно додаються нові креативні акції — студентські флешмоби, автопробіги вулицями міста, арт-проекти, перфоманси тощо.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ