Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

UΛ:Перший транслюватиме гонки з біатлону, що відбуваються на Львівщині

Цього року Україна вперше приймає один з етапів Кубка світу Міжнародного паралімпійського комітету з лижних перегонів та біатлону сезону 2016-2017. Змагання проходять з 12 по 20 січня у селі Яворів (Україна) на базі Західного реабілітаційно-спортивного центру Національного комітету спорту інвалідів України.Гонки з біатлону ексклюзивно транслюватиме UΛ:Перший, повідомила прес-служба каналу.

Побачити першу індивідуальну гонку з біатлону в ефірі телеканалу можна буде у вівторок, 17 січня, об 11:40. Жіночий та чоловічий спринти UΛ:Перший покаже у четвер, 19 січня, об 11:05. А гонку на середню дистанцію, яка завершить "український" етап Кубка світу, можна буде побачити у п’ятницю, 20 січня, об 11:40. 

"UΛ:Перший плідно співпрацює з Національним Паралімпійським комітетом України вже давно. В нас були виняткові права на трансляцію Паралімпійських ігор-2012 у Лондоні та Паралімпіади-2016 у Ріо. А тепер ми вперше в історії українського телебачення транслюватимемо один з етапів Кубка світу Міжнародного паралімпійського комітету з лижних перегонів та біатлону, – розповідає очільник творчого об’єднання спортивних програм UΛ:Перший Микита Хорозов. – Трансляції найважливіших спортивних змагань стали візитівкою телеканалу UΛ:Перший і Суспільного в Україні. І сподіваємося, що ми й надалі тішитимемо телеглядачів ексклюзивними спортивними баталіями".

У змаганнях другого етапу Кубка світу Міжнародного паралімпійського комітету з лижних перегонів та біатлону сезону 2016-2017 беруть участь понад 200 спортсменів з 18 країн світу. Наразі збірна України очолює командний залік із 28 медалями.

Варто зазначити, що етап Кубка світу Міжнародного паралімпійського комітету з лижних перегонів та біатлону, який проходить в Україні, є одним з ключових заходів на шляху підготовки команд та кваліфікації спортсменів на зимові Паралімпійські ігри-2018, які відбудуться в місті Пхьончхан (Південна Корея). Наступні етапи змагань Кубка світу  з паралімпійських лижних гонок та біатлону пройдуть у березні 2017 року в  південно-корейському місті Пхьончхан та японському Саппоро.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ