Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Управління сім’ї, молоді та спорту у міськраді поділили на відділи

В управлінні сім’ї, молоді та спорту у Львівській міській раді створено два нових відділи – відділ сім’ї та молоді та відділ фізичної культури та спорту. Про це повідомив начальник управління Юрій Наконечний.
На 2007 рік на функціонування відділу сім’ї та молоді виділено 1 млн 300 тисяч гривень, які буде витрачено на організацію відпочинку дітей-сиріт, чорнобильців, малозабезпечених у таборах. Як зазначив Юрій Наконечний, управління хоче співпрацювати з Міжнародним соціальним фондом за посередництва громадських організацій. Він зазначає, що „можливі труднощі, але шукатимуть золоту серединку”. У квітні-травні буде проведено тендер на організацію оздоровлення дітей та буде визначено кількість дітей, які поїдуть відпочивати.
600 тисяч гривень виділено на відділ фізичної культури та спорту для побудови спортивних об’єктів – повідомив Юрій Наконечний. Він зазначив, що ці кошти буде розподілено між усіма районами Львова – по 100 тисяч гривень на кожен – для будівництва стадіонів, яке проводитимуть разом з Міністерством сім’ї, молоді та спорту.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ