Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Управління з надзвичайних ситуацій ЛМР закликає львів’ян до пильності

Управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення ЛМР звертається з проханням до мешканців міста Львова бути пильними та обережними у зв’язку зі складними погодніми умовами. Звернення подаємо повнотекстово:
„Шановні громадяни! Несприятливі погодні умови, які спостерігаються протягом доби, пов’язані з сильним вітром, який в поривах досягає швидкості 30-40 м/с, завдали окремі пошкодження інфраструктурі міста: повалено дерева, пошкоджено дахи на будинках, знеструмлено окремі мікрорайони міста. Аварійними бригадами комунальних і енергетичних підприємств проводяться невідкладні ремонтні роботи. На жаль, такі погодні умови будуть спостерігатися і завтра.
Управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Львівської міської ради звертається до Вас із проханням бути пильними і обережними та дотримуватись в цих умовах рекомендацій: приберіть майно із двору та балконів у будинок; машину поставте у гараж; поставте на підлогу речі, які можуть впасти і спричинити травму; не знаходьтесь біля вікон із великими шибами; щільно позачиняйте вікна та двері, горищні люки, вентиляційні отвори; навчіть дітей як діяти під час стихійного лиха, уникайте різноманітних споруд підвищеного ризику: мостів, естакад, трубопроводів, ліній електромереж, дерев тощо, підготуйтесь до можливого порушення енерго-, водозабезпечення. Стежте за повідомленням радіо та телебачення, зберігайте спокій, попередьте сусідів, надайте допомогу інвалідам, дітям та людям похилого віку”.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ