Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Упродовж доби прикордонники виписали чотири адміністративні порушення

Учора, 19 липня, прикордонники Херсонського, Сумського та Одеського загонів виявили чотири автомобілі з невідповідністю номерів кузовів, - інформують у прес-службі ДПСУ.

Під час заходів прикордонного контролю в двох транспортних засобах виявлено невідповідність номерів кузовів з даними, зазначеними в реєстраційних документах. Позашляховик ʺБМВʺ 2006 та легковик ʺОпельʺ 2008 років випуску української та російської реєстрацій прямували через КПВВ ʺЧаплинкаʺ, що на адмінмежі з ТОТ АР Крим, та пункт пропуску ʺВелика Писарівкаʺ.

Також, в пункті пропуску морського порту ʺЧорноморськʺ прикордонним нарядом виявлено не співпадіння номерів кузовів вантажних автомобілів ʺДАФʺ 2004 та ʺВольвоʺ 2008 років випуску турецької реєстрації.

На водіїв, громадян України, РФ та Туреччини, складено протоколи про адміністративні правопорушення за ст.121-1 КУпАП (Експлуатація водіями транспортних засобів, ідентифікаційні номери складових частин яких не відповідають записам у реєстраційних документах), матеріали справ передано співробітникам Національної поліції для подальшого розгляду та винесення постанов по справам.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ