Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Уряд Німеччини виділив 9 мільйонів євро для центру НЕЗЛАМНІ у Львові

На завершення реконструкції центру реабілітації НЕЗЛАМНІ на вулиці Мазепи, нову протезну майстерню, медобладнання та навчання протезистів, уряд Німеччини виділив 9 мільйонів євро.

 Про це повідомив міський голова Львова Андрій Садовий.

«Все це завдяки нашій співпраці з міністеркою економічного співробітництва Свеньєю Шульце та виконавчою директоркою GIZ Інґрід-Ґабріелою Говен. Дякуємо Уряду та всьому німецькому народу за підтримку українців, які постраждали від війни!

Цей результат – відповідь на питання, чому ми приймаємо в себе так багато закордонних делегацій, а я, замість того, щоб весь час бути у Львові, мушу хоча би раз на місяць їхати за кордон. Тільки так можна залучити реальні інвестиції для того, щоб наше місто могло розвиватись навіть у час війни», - повідомив мер Львова Андрій Садовий.

За кошти, які виділив уряд Німеччини, планують завершити реконструкцію центру реабілітації на вулиці Мазепи, 25 (так звана друга черга), закупити реабілітаційне обладнання, облаштувати нову протезну майстерню і закупити туди обладнання, а також провести навчання для лікарів-протезистів.

Зазначимо, розвивати екосистему НЕЗЛАМНІ у Львові допомагають чимало благодійників та донорів. Раніше німецьке місто Фрайбург долучилося до реконструкції корпусу реабілітації на вул. Мазепи, 25 (перша черга), а також пожертвувало 1 мільйон євро на будівництво гуртожитку для пацієнтів реабілітаційного центру у Львові.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ