Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Уряд встановив надбавку при оплаті праці фахівців із супроводу ветеранів

Встановлено, що таким фахівцям у межах фонду оплати праці виплачується надбавка за особливий характер праці у розмірі до 50 відсотків посадового окладу за фактично відпрацьований час.

Постанову щодо деяких питань оплати праці фахівців із супроводу ветеранів війни та демобілізованих осіб було ухвалено сьогодні на засіданні Уряду, повідомляють в Мінреінтеграції. 

Документом пропонується розділ XLIII «Соціальні та реабілітаційні послуги» додатку 2 до постанови № 1298 від 30 серпня 2002 року доповнити новою позицією — «Фахівець із супроводу ветеранів війни та демобілізованих осіб».

Конкретний розмір надбавки для таких працівників визначатиме керівник відповідної установи, закладу чи організації. Це залежатиме від навантаження, своєчасності та якості наданих послуг, а також відсутності скарг.

Проєкт постанови було розроблено Мінекономіки. Це питання обговорювали на нарадах з питань ветеранської політики під головуванням Віцепрем’єр-міністра Ірини Верещук.

Реалізація акта створить правові підстави для визначення умов оплати праці спеціалістів, які здійснюють супровід ветеранів війни та демобілізованих осіб.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ