Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Уряд збільшив видатки на потреби ЗНО

Уряд підтримав пропозицію Міністра освіти і науки Лілії Гриневич збільшити видатки на оплату праці педагогічних, наукових, науково-педагогічних працівників та інших фахівців, залучених до проведення зовнішнього незалежного оцінювання у 2016 році. Про це повідомили у прес-службі МОН.

У відомстві зазначають, що законом "Про Державний бюджет України на 2016 рік" було передбачено менше половини коштів від потреби і це ставило під загрозу належне проведення ЗНО.

Тому, на першому засіданні КМУ, Лілія Гриневич звернулась з проханням збільшити видатки для оплати праці працівників на 30 мільйонів гривень.

Встановлено поріг «склав/не склав» для пробного ЗНО

"Загалом потреба у бюджетних асигнуваннях для оплати праці педагогічних, наукових, науково-педагогічних працівників та інших фахівців, залучених до проведення ЗНО складає 59 млн 814 тис. грн", - повідомили у МОН.

Лілії Гриневич висловила сподівання, що пропозиція щодо збільшення видатків на оплату праці педагогам так само буде підтримана Верховною Радою, оскільки основна сесія ЗНО розпочнеться вже за два тижні.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ