Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Усі важливі законопроекти попередньо обговорюватимуть на громадських слуханнях – Олександр Мороз

Відтепер всі найважливіші законопроекти попередньо обговорюватимуть на громадських слуханнях. Таке рішення прийняла координаційна дорадча рада при голові Верховної Ради, яка сьогодні, 21 листопада, засідала у Львові. Про це на прес-конференції у Львові сьогодні повідомив голова Верховної Ради України Олександр Мороз.

Крім цього, за його словами, зроблять систематичними „круглі столи” при Президентові України, на яких обговорюватимуть важливі закони, зокрема, на одному з таких „круглих столів” розглядатимуть питання конституційної реформи, її змісту та продовження.
Принагідно Олександр Мороз також заявив, що конституційну реформу ревізувати ніхто не збирається. Насамперед йдеться про Президента України. „Віктор Ющенко ніколи не заявляв, що збирається скасувати політреформу, – це робило його оточення, яке бачить не зміст реформи, а себе в цьому змісті. Я хочу, щоб сьогодні усі зрозуміли, що політреформа потрібна не лише Морозові чи комусь іншому, а насамперед українському народу, щоб дати можливість через збільшення повноважень органів місцевого самоврядування розвиватись місцевим громадам”, - наголосив голова ВР.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ