Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Усіх охочих запрошують до участі в художньому конкурсі "Ровером по Розточчю"

Департамент екології та природних ресурсів облдержадміністрації, спільно з природоохоронним установами області, розпочинає конкурс "Ровером по Розточчю". Про це інформує прес-служба ЛОДА.

Участь у конкурсі можуть брати всі охочі. На конкурс подають малюнки, фотографії, вірші оповідання та відеороботи присвячені природі регіону Розточчя та можливостям його туристичного потенціалу, зокрема велотуризму, як екодружньому виду туризму в межах регіону Розточчя, який багатий на веломаршрути та об’єднує дві країни – Польщу і Україну.

Учасники конкурсу повинні надіслати роботи та інформацію про автора на поштову адресу департаменту екології та природних ресурсів ЛОДА (79026, м.Львів, вул.Стрийська, 98) зазначивши на листі: конкурс "Ровером по Розточчю" та їх електронний варіант на електронну скриньку: [email protected] (малюнки і фотоматеріали обов'язково повинні бути подані організатору у паперовому варіанті) до 16 серпня 2019 року.

Автори найкращих робіт отримають символічні подарунки від Львівської обласної державної адміністрації, а їх роботи візьмуть участь у виставках під час проведення екологічних заходів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ