Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Успіхи у Бахмуті є, але про це має сказати Генштаб, — секретар комітету з нацбезпеки

Українська армія справді має «певний успіх» у Бахмуті на Донеччині, але треба дочекатися офіційної інформації від Генерального штабу Збройних сил України, щоб це не нашкодило військовим.
Фото: Міноборони України

Про це в етері Радіо Свобода розповів голова парламентського Комітету з питань національної безпеки, оборони й розвідки, військовослужбовець ЗСУ Роман Костенко. 

«Спілкуючись з колегами й побратимами звідти, [мені] відомо, що так, дійсно наші війська мають там певний успіх. Але хотілось би, щоб ця інформація вийшла вже офіційно від Генерального штабу і щоб така інформація, яку ми заздалегідь надаємо, не нашкодила тим військам, які перебувають там і проводять, в тому числі штурмові дії», – сказав Костенко, коментуючи слова Андрія Білецького про успішні наступальні дії в околицях міста. 

Раніше командир 3-ї штурмової бригади ЗСУ Андрій Білецький повідомив про повернення стратегічно важливих позицій на околицях Бахмута і розгром підрозділів 72-ї бригади армії РФ. Генштаб про таку операцію поки не повідомляв, там кажуть про важкі бої на Бахмутському напрямку. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ