Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Уваров вимагає готівку за проїзд по своїй території

ТзОВ„Компанія "Данило Галицький”, власником якої є колишній міський голова міста Винники Сергій Уваров, перешкоджає проїзду транспортних засобів до ТзОВ „Медіа-Вест”, що розташоване у Винниках за адресою вул. Шевченка, 1б. За проїзд ТзОВ"Компанія"Данило Галицький" вимагає від ТзОВ „Медіа-Вест” 25 тисяч гривень. Про це у коментарі „Гал-info” зазначив представник ТзОВ „Медіа-Вест” Андрій Кмита.
„У 2005 році під час приватизації будівлі, де розташовано підприємство „Компанія „Данило Галицький” не було погоджено межі і незаконно приватизовано ділянку дороги, яку у 2003 році було надано нашому підприємству. На генеральному плані території ТзОВ „Медіа-Вест” чітко виділено межі дороги. За проїзд по ній підприємство Сергія Уварова вимагає 25 тисяч гривень. Ця сума спочатку становила 100 тисяч, потім була зменшена до 40 тисяч. Ця сума не відповідає вартості робіт по відновленню дорожнього полотна до підприємства. Тепер ТзОВ"Компанія "Данило Галицький" погоджується на 25 тисяч готівкою. Ми проти такого способу вирішення конфлікту, оскільки Уваров відмовляється провести дану операцію по перерахунку”, – сказав Андрій Кмита.
За його словами, 11 січня 2007-го біля Винниківської міської ради відбудеться акція протесту, організована колективом ТзОВ „Медіа-Вест”, викликана свавіллям колишнього мера Сергія Уварова.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ