Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Надзвичайні події

Увечері «Укренерго» застосує обмеження для бізнесу і промисловості

Ці заходи не торкнуться об’єктів критичної інфраструктури та підприємств оборонного комплексу

Фото: Depositphotos

Сьогодні зранку на 08:50 споживання на 1,3% нижче, ніж вчора в цей же час. Вчора, 22 квітня,  вечірній максимум був на 2,6 % вищим за максимум переднього робочого дня 19 квітня.

Про це у телеграмі повідомляє Укренерго.

Сьогодні протягом всієї доби в енергосистемі зберігається дефіцит електроенергії. Через пошкодження, завдані ракетними ударами росіян, електростанції не можуть виробити достатньо електроенергії, щоб покрити всі потреби споживачів.

З 18:00 до 22:00 для бізнесу та промисловості будуть застосовані графіки обмеження потужності. Ці заходи не торкнуться об’єктів критичної інфраструктури та підприємств оборонного комплексу.

На Криворіжжі обмеження споживання для промислових споживачів продовжують діяти цілодобово.

Для побутових споживачів обмеження діють протягом доби  на Харківщині. На ранок знеструмлено близько 209 тисяч побутових споживачів.

Сьогодні Диспетчерський центр «Укренерго» вимушений другий день поспіль залучати аварійну допомогу протягом майже всієї доби з енергосистем європейських країн.

«Просимо всіх споживачів ощадливо споживати електроенергію. А промисловість – максимально залучати імпорт електроенергії та використовувати, за наявності, альтернативні джерела живлення», - йдеться у повідомленні.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ