Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Увесь день СБУ обшукувало офіс корпорації Дубневичів

Увесь день СБУ обшукувало офіс корпорації Дубневичів, - Zaxid.net

У компанії «Корпорація КРТ» нардепів від БПП братів Дубневичів провели обшуки. Увесь день 5 квітня в офісі корпорації на вулиці Лазаренка працювала Служба безпеки України. Обмежили доступ і до офісів інших компанії, які розташовані у цій будівлі. Працівників самого «КРТ», яких не було у приміщенні на момент початку обшуку, впродовж дня не допустили на робоче місце.

У Львові в офісному центрі на вул. Лазаренка провели обшуки

Ймовірно, слідчі дії можуть бути пов'язаними із постановою Печерського райсуду Києва від 20 січня. За нею, Національне антикорупційне бюро отримало доступ до документів «Укралізниці», які стосуються деяких закупівель. Посадовців залізниці підозрюють у тендерній змові з корпорацією «Колійні ремонтні технології». Оборудка, за оцінками детективів, могла коштувати державі 12 мільйонів гривень.

За неофіційною інформацією, обшуки відбулися і у приміщенні «Львівської залізниці», хоча там цього не підтверджують. Що шукали у братів Дубневичів, силовики наразі не повідомляють. В СБУ навіть офіційно не підтвердили факту самих обшуків. А про те, що слідчі дії проводить саме служба безпеки, розповіли бійці, які працювали на місці.

У самій же КРТ запевняють, що наразі не знають їхньої причини.

«Я так розумію, що не тільки у нашому приміщенні були обшуки, бо я не можу піднятися. Але там є орендовані ІТ-компанії. Вони також зараз заблоковані і не можуть попасти на своє робоче місце. На жаль, інформація досить обмежена. Сподіваюся, що незабаром ми знатимемо більше і тоді обов’язково прокоментуємо ситуацію», ― пояснив заступник керівника ТОВ «Корпорація КРТ» зі зв’язків з громадськістю Василь Ганіткевич.

Zaxid.net

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ