Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

УЄФА розгляне поведінку фанів під час матчу Росія-Англія

УЄФА має намір розглянути поведінку російських і англійських уболівальників на стадіоні у Марселі, де в суботу відбувся матч чемпіонату Європи між збірними Росії та Англії, який завершився із рахунком 1:1.

Після матчу кілька десятків російських уболівальників прорвалися на трибуни англійських фанатів, і спробували зірвати англійські прапори. Вони також закидали сторонніми предметами. Очевидці також повідомляють, що на трибунах було запалено файєр.

Бійку було зупинено тільки після втручання стюардів, які працювали на матчі.

Російський міністр спорту Віталій Мутко відзначив, що трибуни англійських і російських уболівальників не були розділені спеціальною буферною зоною.

"Штраф нам буде від УЄФА, я так розумію. Неправильно себе поводили. Зараз подивимося, чи була це група (уболівальників), які наші, чи просто за квитками туди пройшли. Що поробиш? Догляд речей та інше трохи не того рівня, як ми робимо. Потоки треба розділяти, багато нюансів", - цитує російського міністра РІА "Новости".

Перед матчем Росія-Англія також відбулися сутички, у яких постраждали принаймні 30 людей, двоє з яких отримали серйозні травми.

Впродовж останніх двох днів французькій поліції довелося не менше трьох разів застосовувати сльозогінний газ, аби приборкати фанатів.

Крім цього, французька влада завела кримінальну справу на російського вболівальника через бійку на чемпіонаті Європи з футболу. Про це повідомляє "Р-Спорт". Як зазначив президент Всеросійського об'єднання вболівальників, можливо, росіянина спробують "зв'язати" англійцем, що отримав важкі травми.

Нагадаємо, що перед матчем Росія - Великобританія між уболівальниками обох команд відбулися масові зіткнення. Британський уболівальник отримав важкі травми і пережив клінічну смерть. ЗМІ повідомляють, що його побили металевими прутами опоненти, в тому числі били по голові.

УП, ВВС Україна

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ