Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

"УЗ" призначає потяги зі столиці до Рахова, Кам’янця-Подільського та Ковеля

У зв'язку зі стрімким підвищенням попиту "Укрзалізниця" призначила додатковий нічний швидкий фірмовий поїзд № 243/244 Київ — Рахів — Київ. Він курсуватиме через день з Києва з 17 червня по непарних числах, а з Рахова з 18 червня - по парних.
Фото: Укрзалізниця

Про це інформує пресслужба Укрзалізниці.

Також із 17 червня починає курсування нічний швидкий фірмовий потяг№ 139/140 Київ — Кам’янець-Подільський — Київ. Він курсуватиме по непарних числах з Києва, зворотно з Кам’янця-Подільського — з 18 червня по парних числах.

Крім того, до подовженого святкового вікенду Укрзалізниця призначає додатковий потяг № 202/201 Ковель — Київ, який вирушить з Ковеля 17 червня о 22:25 і прибуде до Києва о 08:37, а у зворотному напрямку вирушить 18 червня о 23:10 і прибуде до Ковеля о 08:18.

В "УЗ" повідомили також, що з 11 червня потяг № 357 «Гуцульщина» Київ — Рахів прискорюється та заощаджуватиме пасажирам 34 хвилини за рейс. 

Нагадуємо, що віднедавна мешканці Волині, Галичини та Прикарпаття отримали від "Укрзалізниці" ще один зручний рейс — «Прикарпатський експрес». Він курсує між Івано-Франківськом та Ківерцями через Львів та Луцьк і охоплює такі станції, як Моршин, Стрий, Болехів, Рожнятин, та інші. Від старту продажу квитків на цей потяг його обрали для мандрівки вже більше 1000 пасажирів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ