Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

В 2006 році в області «працював» 151 мінімізатор

Згідно з даними ДПА у Львівській області в 2006 році 151 платник податку підпав під критерій „мінімізаторів”. Про це повідомляє відділ зв‘язків з громадськістю ДПА у Львівській області.
Станом на 10 жовтня 2006 року районними ДПІ було проведено 72 документальні перевірки СГД – фізичних осіб – мінімізаторів, за результатами яких донараховано 198,0 тис. грн. В результаті вжитих заходів та проведеної індивідуально-роз’яснювальної роботи економічний ефект склав 505,8 тис. грн.
З метою збільшення надходження податку з доходів фізичних осіб до місцевих бюджетів ДПА у Львівській області З0 грудня 2005 року було затверджено Програму “Робота з СПД – фізичними особами – „мінімізаторами”, якою організовано роботу з метою забезпечення надходжень податку з доходів фізичних осіб. Програмою зокрема передбачено проведення спільних заходів з органами виконавчої влади, засобами масової інформації щодо недопущення порушень чинного законодавства про оподаткування суб’єктами господарської діяльності – фізичними особами, які при значних розмірах валового доходу сплачують незначні суми податку з доходів. За період дії Програми податковими органами області проведено 243 заслуховувань суб’єктів господарювання, в тому числі: на комісіях при державних адміністраціях – 72, в податкових інспекціях – 171.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ