Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Працівники ЛМР перерахували одноденну зарплату для «Повернись живим»

Працівники міськради перерахували одноденну зарплату для «Повернись живим»: зібрали понад 3 млн грн. Про це повідомили в пресслужбі ЛМР.

Працівники Львівської міської ради та всіх комунальних підприємств міста долучились до збору «Зброєносці» та перерахували свій одноденний заробіток. Завдяки цьому вдалось зібрати понад 3 мільйони гривень. Фонд «Повернись живим» разом із Львівською міською радою продовжують збирати 200 мільйонів гривень, аби комплексно забезпечити чотири бойові бригади ЗСУ, які зараз тримають оборону на передовій. Вже зібрали більше 10,4 млн грн.

На зібрані гроші планують придбати міномети, гранотомети, пікапи, РЕБи та квадрокоптери для підрозділів, пункти постійної дислокації яких мають у західній Україні. Це 24-та окрема механізована бригада ім. Короля Данила,  80-та окрема десантно-штурмова Галицька бригада, 68-ма окрема єгерська бригада ім. Олекси Довбуша, 128-ма окрема гірсько-штурмова Закарпатська бригада.

У Львівській міській раді закликають усі компанії та підприємства долучатись до ініціативи і ставати зброєносцями для наших захисників.

Кампанія збору «Зброєносці» на 200 мільйонів триватиме до закриття збору.

Долучитися до збору можна на сайті «Повернись живим» за посиланням:  https://savelife.in.ua/zbroyenosci/

ЯК ПІДТРИМАТИ ЗА БАНКІВСЬКИМ РАХУНКОМ?

Реквізити:

Отримувач: БО «Міжнародний благодійний фонд «Повернись живим»

ЄДРПОУ 39696398

IBAN UA223226690000026007300905964

ТВБВ №10026/0162 філія - Головне управління по м. Києву та Київ. області АТ «Ощадбанк» МФО 322669

Призначення платежу: Благодійна допомога військовослужбовцям в рамках проєкту "Зброєносці"

Зазначимо, це не вперше працівники Львівської міськради та міських комунальних підприємств долучаються до масштабних зборів. Минулого року одноденну зарплату перераховували на протези для військових, яких лікують у центрі НЕЗЛАМНІ (UNBROKEN), а до того всім містом збирали кошти для Вікторії зі СМА.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ