Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

В Чорнобильській зоні спіймали двох сталкерів-іноземців

У зоні ЧАЕС на території зони відчуження виявлено сталкерів-іноземців. Як з’ясувалось, громадяни інших країн 22 та 25-річного віку прибули до України потягом з Москви і на території країни перебувають законно, - відділ комунікації поліції в Київській області.

Працівники  поліції виявили сталкерів у відселеному місті Прип’ять. Двоє хлопців-іноземців незаконно проникли на територію зони відчуження поза контрольно-перепускними пунктами з метою екстремального туризму.

Відносно правопорушників поліцейські склали адміністративні протоколи за ст. 46-1 «Порушення вимог режиму радіаційної безпеки в місцевостях, що зазнали радіоактивного забруднення» Кодексу України про адміністративні правопорушення. Молодикам загрожує покарання у вигляді штрафу від 20 до 30 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Працівники поліції звернулись до міграційної служби з  клопотанням щодо скорочення терміну перебування іноземців в Україні. Матеріали направлені до Іванківського районного суду Київської області для прийняття рішення.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ