Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

В "ДІЯ" додали карту Пунктів незламності

Тепер українці всього за кілька кліків у Дії зможуть знайти найближчий Пункт незламності та прокласти до нього зручний маршрут.

Як повідомив міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров, це допоможе людям залишатися на зв’язку та мати доступ до всього необхідного навіть в умовах блекаутів.

Карта — інтерактивна. Завдяки їй, ви зможете дізнатися адресу, графік роботи та умови кожного Пункту незламності. А також відфільтрувати за конкретними потребами — чи є інтернет, обігрів, генератор або мобільний зв’язок. Усе зручно й просто.

Користуватися сервісом можна навіть офлайн. Потрібно лише попередньо завантажити карту вибраного регіону в Дії, коли буде інтернет. І все — вона завжди з вами. 

На мапі доступна інформація про пункти у всіх областях, окрім Херсонської, Донецької, Запорізької, Луганської. А також частково Харківської, Чернігівської, Дніпропетровської й Миколаївської. Безпека людей понад усе. 

"Згодом розширимо функціонал послуги. Зможете подивитися фотографії Пунктів незламності, поставити оцінку, залишити відгук тощо.  Продовжуємо готуватися до можливих блекаутів і робити все, щоб кожен мав стабільний звʼязок та інтернет. Дякую Прем’єр-міністру, Мінвідновлення й обласним військовим адміністраціям за спільну роботу", - зазначив Федоров.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ