Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

В електротрансі скаржаться, що припарковані авто зважають трамваям

Водіїв просять не паркувати машини на тротуарах та трамвайних коліях. Це створює незручності пішоходам, заважає руху громадського транспорту та роботі комунальних служб під час прибирання. Як розповіли в ЛКП «Львівелектротранс», неправильно припарковані автомобілі дуже часто спричиняють затримки у русі електротранспорту, повідомила прес-служба Львівської міської ради.

«За останні дні у нас було кілька випадків, коли машини залишали припаркованими на трамвайних коліях і протягом 20-30 хв не курсували трамваї. Наприклад, 18 січня машину залишили на вул Ст.Бандери,27, що на 20 хв заблокувало рух трамваїв. 16 січня 30 хв не курсували трамваї №2, 9 та 10, бо на вул Коперника, 44 на трамвайній колії припаркували машину. 12 січня на вул Б.Хмельницького, 8 водій залишив машину і 30 хв не їздили трамваї», - розповів Олег Білокурий, заступник начальника з руху ЛКП «Львівелектротранс».

Як уточнили в ЛКП «Львівелектротранс», у тиждень буває 2-3 випадки, коли через неправильно припаркований автомобіль по 15-20 хв не курсує електротранспорт.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ