Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

В Голлівуді перенесли дату премії "Еммі"

Церемонія вручення премії «Еммі» офіційно має нову дату. Сьогодні вранці Fox і Телевізійна академія оголосили, що 75-та церемонія вручення премії «Еммі» перенесеться на понеділок, 15 січня 2024 року

Церемонія розпочнеться о 20:00 за східним часом/17:00 за тихоокеанським часом.

Про це повідомляє Variety.

Таким чином, церемонія припадає на День Мартіна Лютера Кінга, а також означає, що вона вийде в ефір майже через чотири місяці після запланованого терміну (18 вересня). У рамках оголошення Fox і TV Academy оновили ключове зображення для цьогорічної події.

Як повідомляє видання, коли стало зрозуміло, що страйки WGA та SAG-AFTRA, ймовірно, перенесуть церемонію Еммі на вересень, Fox зосередилася на перенесенні на січень, тоді як TV Academy наполягала на листопад.

"Fox і Телевізійна академія зосередилися на Дні Мартіна Лютера Кінга, тому що, по-перше, це свято, тому легше проводити подію, яка триватиме цілий день, а не вихідні. У це особливе свято є багато пріоритетів для вручення нагород: «Золотий глобус» проходив у День Мартіна Лютера Кінга протягом кількох років, а потім перенісся на неділю", - йдеться в повідомленні.

«Спадкоємність» HBO цього року лідирує в номінаціях на «Еммі» з 27 номінаціями, включаючи найкращу драму, головну жіночу роль (Сара Снук) і рекордні три номінації на головну роль (Браян Кокс, Кіран Калкін і Джеремі Стронг). «The Last of Us» — перша адаптація відеоігри, яка привернула значну увагу Еммі — послідувала з 24 номінаціями, потім 2 сезон «Білого лотоса» (тепер драматичний серіал, минулого року обмежена серія) з 23.

«Тед Лассо» від Apple TV+ отримав 21 номінацію, зробивши його наймасштабнішою комедією року. «Dahmer — Monster: The Jeffrey Dahmer Story» від Netflix, отримавши 13 відгуків, став найвідомішим обмеженим/антологічним серіалом року. «Дивний: Історія Ела Янковича» Року посів перше місце серед телевізійних фільмів із вісьмома. А серіал «RuPaul's Drag Race» із сімома став найкращим серіалом без сценарію.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ